Kleven & Kristensen er Norges ledende advokatfirma innen idrettsjuss

Advokatfirma Kleven & Kristensen har solid erfaring og meget god kompetanse innenfor alle juridiske fagområder som berører idretten. 
Vi bistår de største aktørene innen norsk idrett som Norges Idrettsforbund (NIF) og Norsk Toppfotball, samt de fleste særforbundene tilsluttet NIF og en rekke topp- og breddeklubber. I tillegg bistår vi IOC og enkelte idrettsutøvere, samt personer/foretak både med og uten tilknytning til idretten.
Dette gjør oss til et av de mest aktuelle advokatfirmaene i Norge når det kommer til juridisk bistand innenfor idrettssektoren.

Vi arbeider kontinuerlig for å opprettholde vår posisjon som det ledende advokatfirmaet innen idrett, og vår ambisjon er å tilby best mulig kompetanse for å oppnå best mulige resultater for våre klienter og samarbeidspartnere.

For en nærmere beskrivelse av våre tjenesteområder og kompetanse , se under fanene "tjenester" og "ansatte" .

Klubbpakka er et nettbasert juridisk verktøy tilpasset alle klubber tilsluttet NIF. Klubbpakka inneholder en rekke skreddersydde standarddokumenter og idrettsrelaterte artikler. Klubbpakka er et anbefalt produkt fra særforbundene tilsluttet NIF.